Followers

nuffnang

Tuesday, October 29, 2013

Upload koleksi baru dari kaftanbatik


Assalamualaikum..
Minggu ni kami upload beberapa koleksi dan stok terbaru koleksi kaftan kami.

antara kaftan yang kami upload:
# kaftan lengan pendek (RM32.00 sehelai)
# kaftan lengan pendek exclusive (RM36.00 sehelai))
# kaftan lengan panjang (RM36.00 sehelai)
# blouse Waka-waka ( RM45.00 sehelai)

Jika nak lihat koleksi yang ,masih ada ..sila ke fanpage kami

Annis Kaftanbatik





Sunday, October 20, 2013

KOLEKSI TERBARU KAFTAN AKAN KAMI UPLOAD ESOK PAGI..




Salama
sayang-sayang semua

setelah bercuti seminggu, beraya
esok pagi (ISNIN) kami akan upload koleksi terbaru untuk
* Kaftan lengan panjang
* Kaftan Cekak

Terdapat pelbagai corak dan warna yang menarik tau.
kalau tak caya tgk ke sample kat bawah ni..

Untuk order cepat2 ke fanpage kami

Annis Kaftanbatik


cantik tak? kaftan lengan panjang  


Ni pulak sebahagian koleksi kaftan cekak yg tampak sopan dan Ayu

Sunday, October 13, 2013

Salam Aidil Adha


Buat semua pengunjung dan pelanggan Annis Kaftanbatik
Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha

kami akan bercuti bermula esok - Sabtu ini
dan akan kembali beroperasi seperti biasa pada
Ahad (20 Oktober 2013)
bersama banyak lagi koleksi kaftan yang menarik, vouge dan pastinya murah .

Semoga anda semua bergembira di hari raya ini,
jangan lupa pada yang kurang bernasib baik ya..
sedekah setakat yang termampu..

Selamat hari raya..........

Tuesday, October 8, 2013

Koleksi Annis Kaftanbatik Oktober 2013~ Vol. 2

Assalamualaikum semua..

Terima kasih kepada yang sudi membeli  dengan kami.  Koleksi yang kami upload Isnin lepas amat laris macam goreng pisang. Banyak dah sold out.

Atas permintaan ramai yang tak sempat membeli , hari ini  kami akan tampilkan lagi koleksi kaftan-kaftan kami.

Jom singgah ke Fanpage kami    ** Annis Kaftanbatik  **


 antara koleksi untuk Kaftan Lengan Pendek
Hanya RM32.00 sehelai

 antara koleksi untuk Kaftan Lengan Panjang
Hanya RM36.00 sehelai


Kami juga tampilkan Kaftan baru ~ Kaftan Natasya khas untuk anda


Kaftan Natasya
Berlengan pendek dengan corak yang menarik.
Hanya terdapat 10 helai sahaja.
Hanya RM38.00 sehelai (harga asal RM40.00 - RM42.00 sehelai)

nak beli?? cepat ke page kami ya..


cepat-cepat pilih sebelum kehabisan..

Sunday, October 6, 2013

stok will update soon...


Assalamualaikum sayang-sayang semua..

In Sha Allah  ESOK kami akan upload koleksi kaftan kami di fanpage kami ya..

Annis Kaftanbatik

Mesti lama sayang-sayang semua tunggu kan..
klu macam tu, apa lagi.. jom like fanpage kami


dan dapatkan koleksi kaftan yang menarik dan murah dari kami esok ya..


banyak lagi tau koleksi dan corak yang menarik 


Apa yang penting........
  • kain yang sejuk dan selesa di pakai
  • tidak akan luntur atau singkat bila di basuh
  • material daripada kain Fuji yang bermutu tinggi
  • pelbagai corak dan warna yang ceria dan menarik
  • murah..murah..murah...!
jumpa esok di Annis Kaftanbatik ya....

Tuesday, September 17, 2013

Kaftanbatik kini berwajah baru dengan nama baru ~** Annis.Kaftanbatik**~

Assalamualaikum semua

kami di kaftanbatik ingin memaklumkan yang kami telah beroperasi sepenuhnya di fanpage baru kami




dengan nama 
"Annis.kaftanbatik"

kami tampilkan pelbagai koleksi dan corak kaftan yang terbaik khas untuk anda semua.
jemput singgah di fanpage kami segera ya.


Friday, April 27, 2012

SORRY BANYAK-BANYAK

Assalamualaikum semua..

kami di Kaftanbatik menyusun sepuluh jari sebab tak sempat nak update status di blog ni.
Buat masa ni..semua koleksi dan stok terbaru kaftan , blouse dan dress hanya sempat kami update di FACEBOOK sahaja.

Minta semua pengunjung tersayang singgah ke FACEBOOK kami dan LIKE terlebih dahulu page kami utk melihat koleksi terkini.


order boleh di buat samada di FB atau pun email seperti biasa.

ok cayang semua..

jangan marah yea...

muahs...

Monday, January 30, 2012

Kaftan Lengan Pendek

SEMUA ITEM DLM BLOG INI TELAH HABIS DIJUAL..
UNTUK MELIHAT KOLEKSI TERBARU YANG LAGI CANTIK DAN TERKINI, SILA SINGGAH DI PAGE KAMI DI..



*****************************************************************************************************************************************
  • Jenis Kain : Kain Fuji
  • Tidak kecut atau singkat selepas basuh
  • Kain yang sejuk, corak yang menarik
  • Boleh dipakai ketika santai, juga boleh dijadikan hadiah buat yang tersayang atau bonda tercinta
*****************************************************************************************************************************************
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ukuran kaftan
labuh: 50 ~ 51 inci
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 KS 609  :sold
KS 610 : sold
RM 32.00

 KS 607 : sold
KS 608 : sold
RM 32.00

 KS 605  : sold
KS 606 : sold
RM 32.00

 KS 603  : sold
KS 604 : sold
RM 32.00

 KS 601  : sold
KS 602 :  sold  To Ija
RM 32.00

 KS 599  : sold
KS 600 : sold
RM 32.00

 KS 597  : sold
KS 598 : sold
RM 32.00

 KS 595  :sold
KS 596 : sold
RM 32.00

 KS 593  : sold
KS 594 : sold
RM 32.00

 KS 591  : sold
KS 592 : sold
RM 32.00

 KS 589  : sold
KS 590 : sold
RM 32.00

 KS 587 : sold
KS 588  : sold
RM 32.00

 KS 585  : sold
KS 586 : sold
RM 32.00

 KS 583  : sold
KS 584 : sold
RM 32.00

 KS 581  : sold
KS 582 : sold
RM 32.00

 KS 579  : sold
KS 580 : sold
RM 32.00

 KS 577  : sold
KS 578 : sold
RM 32.00

 KS 575  : sold
KS 576 : sold
RM 32.00

 KS 573  : sold
KS 574 : sold
RM 32.00

 KS 571  : sold
KS 572 : sold
RM 32.00

 KS 569  : sold
KS 570 : sold
RM 32.00

 KS 567  : sold
KS 568 : sold
RM 32.00

 KS 565  : sold
KS 566 : sold
RM 32.00

 KS 563  : sold
KS 564 : sold
RM 32.00

 KS 561  : sold
KS 562 : sold
RM 32.00

 KS 559  : sold
KS 560 : sold
RM 32.00

 KS 555  :sold
KS 558 : sold
RM 32.00

 KS 553  : sold
KS 554 : sold
RM 32.00

 KS 548  : sold
KS 552 : sold
RM 32.00

 KS 546  : sold
KS 547 : sold
RM 32.00

 KS 542  : sold
KS 544 : sold
RM 32.00

 KS 538  : sold
KS 540 : sold
RM 32.00

 KS 536  : sold
KS 537 : sold
RM 32.00

 KS 517  : sold
KS 533 : sold
RM 32.00

 KS 503  : sold
KS 509 : sold
RM 32.00

KS 451  : sold
KS 479 : sold
RM 32.00

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!